Digitale wereld

Categorie(ën):
Digitale wereld

ga terug

Digitale week in Oost-Vlaanderen

dinsdag 21 november 2023
I.s.m. Febelfin

Digitaal (en mobiel) bankieren, we kunnen er haast niet meer onderuit. Uit het Digimeter-onderzoek blijkt dat in 2022 39% van de 65 tot 74-jarigen maandelijks een bankapp op een smartphone hanteerde als betaalmethode, een stijging van maar liefst 13% ten opzichte van 2019. In een snel evoluerende digitaliserende maatschappij waarbij banken alsmaar meer hun deuren sluiten kunnen we verwachten dat dit cijfer in de toekomst verder zal stijgen.

Tijdens de digitale week van 20 tot 24 november 2023 organiseert Vief daarom in samenwerking met Febelfin een gratis infosessie ‘digitaal bankieren’ in elke provincie. Wil je graag bijleren over hoe je je smartphone/tablet kan gebruiken om online te bankieren? Zijn termen zoals Itsme of contactloos betalen jou nog onbekend? Kom dan zeker naar één van onze gratis infosessies in jouw buurt. Na afloop is er ook de mogelijkheid om je persoonlijke vragen aan de aanwezige bankmedewerkers te stellen. Neem dus ook je eigen smartphone/tablet mee.

Op dinsdag 21 november vindt de infosessie in Oost-Vlaanderen plaats, meerbepaald in Gent.

Praktische informatie:

Wanneer: Dinsdag 21 november 2023
Waar: Liberas (Blauwe zaal), Kramersplein 23, 9000 Gent
Aanvang: 14 uur (deuren open om 13.30 uur)
Prijs: gratis, voor zowel Vief-leden als niet-leden
Informatie en inschrijvingen: Vief vzw, tel. 02/538 5905 of info@vief.be. Inschrijven kan ook via het online formulier. De inschrijvingen worden op 13 november afgesloten.