Vief Machelen-Diegem

Simone Milde
T. 02 720 02 49
s.milde@skynet.be

François Bonaventure
T. 0495 38 95 96
francois@bonaventure.eu

Vief Machelen - Diegem

Vief Machelen – Diegem is een afdeling die is gegroeid uit LBG en in onze gemeente al bestaat sinds de invoering van de mutualiteiten dit zowel in Diegem met de “Werkmansbond” als in Machelen met “De Blauwe Bloem”. Zo zijn wij geëvolueerd tot het moderne Vief.

Onze doelstelling zijn zeer duidelijk. Wij zijn een volwaardige culture en sociale seniorengroep, die open staat voor iedere inwoner van onze gemeente. Wij bieden filmnamiddagen aan, nodigen theatergezelschappen uit, en houden muziekvoorstelling, ook culturele en gastronomische busuitstappen horen erbij en vergeten ook het educatie niet. Waar het kan gratis voor de leden en een minimaal bedrag voor de niet leden.

Wij werken nauw samen met het OCMW van Machelen en trachten inspanningen te doen om de samenwerking tussen autochtonen en allochtonen te bevorderen binnen onze groep, door bv. lezingen, doch ook door medewerking aan gemeentelijke initiatieven. Wij zijn een positief ingesteld groep die het niet gemakkelijk heeft met als naaste buur Brussel, doch gaan wij er ten volle voor.

 

Contacteer het Vief-team