Vief Mechelen

Flamenconamiddag

Het flamencodansen en de bijbehorende muziek komen uit het zuiden van Spanje en bevatten invloeden uit de Griekse, Romeinse, Indiaase, Moorse en joodse culturen. Toen de Moren en de joden naar het Iberisch Schiereiland kwamen, werden invloeden uit deze nieuwe culturen opgenomen in de bloeiende muziek- en danswereld van Andalusië. De hedendaagse flamencodans en -muziek zijn het resultaat van de eeuwenlange samenmenging van al deze culturen.
Zin in een namiddag vol spaanse dans en muziek?

Musical Les Misérables

Les Misérables, een legendarisch, maar vooral zeer aangrijpend en tijdloos verhaal werd geschreven door Victor Hugo. Een musical die je gezien moet hebben! Deze wereldwijd bejubelde musical brengt het verhaal over vriendschap, vrijheid en liefde. 

In de cast vinden we sterke namen als Jonas Van Geel, Ianthe Tavernier en Nordin De Moor, die deze legendarische productie tot leven zullen brengen.

Vief-ledendag te Pairi Daiza

De provinciale Vief-ledendag gaat dit jaar door in Pairi Daiza, dat meermaals werd uitgeroepen tot "Beste Zoo van Europa".
Reuzenpanda's, olifanten, ijsberen, neushoorns, walrussen, gorilla's, orang-oetans, vissen, zeldzame vogels, ... Meer dan 700 buitengewone diersoorten wachten op u in unieke en authentieke leefgebieden. 
Tijdens onze ledendag bent u de hele dag vrij om het park op uw eigen tempo te bezoeken.

Busvervoer wordt ingelegd met verschillende opstapplaatsen in de provincie Antwerpen.
 

 

Musical Red Star Line

Red Star Line —dé grote opvolger van de iconische musical 40-45— is een spektakel-musical vol drama en humor, spanning en ontroering waarin de zoektocht naar een beter leven centraal staat.
Laat je onderdompelen in een wonderlijk spektakel dat je meeneemt in ongezien avontuur, van Antwerpen tot New York, op het land en op het water.

De combinatie van rijdende tribunes, indrukwekkende decors en een zeer straffe cast zorgen voor een onvergetelijke once-in-a-lifetime musicalbeleving.
 

 

 

 

Workshop Veilig online winkelen

Een nieuwe rugzak of jas bestellen vanuit je zetel? Het kan dankzij het grote aanbod aan online winkels vandaag de dag. Tijdens de verschillende lockdowns van het alombekende virus maakte je hier misschien zelf weleens gebruik van. Echter schuilen er hierin ook een aantal gevaren. 
Tijdens deze workshop zullen we stilstaan bij concrete tips inzake veiligheid waar je best rekening mee houdt tijdens online winkelen. 
Neem je smartphone of tablet (Android of Apple) mee zodat je ook zelf na het theoretische luik meteen aan de slag kan met enkele oefeningen. 

Pagina's