Rekeningnummer: 
BE25 3800 8087 9782
Begeleidende tekst Inschrijving: 

 

 
 
prijs: 
6
E-mail organisatie: 
Digitale wereld

Categorie(ën):
Digitale wereld

ga terug

Web-workshop ‘Itsme en de toepassingen'

woensdag 10 februari 2021
door Willy Messiaen, regioverantwoordelijke Seniornet West-Vlaanderen vzw.     

Itsme is een app om komaf te maken met alle verschillende wachtwoorden, cijfercodes, … via uw smartphone. Het wordt beschouwd als de veiligste manier om met uw smartphone te werken. Itsme is uw digitale identiteit, waarmee u veilig kan inloggen, gegevens kan delen en ondertekenen, en dit allemaal met uw smartphone. 

Het activeren van de app dient éénmalig te gebeuren via de elektronische identiteitskaart of eventueel via de bank (kan niet voor alle bankinstellingen). U krijgt tips over de verschillende toepassingen: Mybelgium, Tax-on-web, Mypension, Mycareer, Mysocialsecurity, mijn gezondheid, de woningpas, het digitale loket van de stad of gemeente,…

Het gebruikte platform is Praatbox/Jitsi Meet en is zorgeloos te gebruiken op alle besturingssystemen (Windows, Android en iOS).

Elke deelnemer dient te beschikken over bij voorkeur een computer of een tablet (eventueel een smartphone) met audio- en videofunctie. 
Enkele dagen vooraf ontvangt u een bevestiging en een link tot deelname.

 
 

Praktische informatie

- Wanneer: woensdag 10 februari 2021
- Aanvang: 14 uur
- Prijs: € 6
- Maximaal aantal deelnemers: 15 personen 
- Inschrijven: Vief West-Vlaanderen vzw; Tel. 056 25 72 61; info.west@vief.be

Inschrijven is betalen op het rekeningnummer van Vief West-Vlaanderen vzw BE25 3800 8087 9782 met mededeling 100221 - aantal personen - telefoonnummer.

 
 

ga terug