Rekeningnummer: 
BE25 3800 8087 9782
Begeleidende tekst Inschrijving: 

Mogen wij u vriendelijk vragen om het bedrag van € 6 over te schrijven op het rekeningnummer van Vief West-Vlaanderen vzw BE25 3800 8087 9782 met mededeling 020221 - aantal personen - telefoonnummer.

 
 
prijs: 
6
E-mail organisatie: 
Digitale wereld

Categorie(ën):
Digitale wereld

ga terug

Web-workshop ‘Betaal ik ook teveel voor mijn energiefactuur?’ (geannuleerd)

dinsdag 2 februari 2021
door Willy Messiaen, regioverantwoordelijke Seniornet West-Vlaanderen vzw.  Deze activiteit is helaas geannuleerd.  

Er zijn vandaag zoveel energieleveranciers en allemaal hebben ze verschillende prijzen. Daarnaast worden de heffingen van de overheden aanzienlijk verhoogd. Dan komt onvermijdelijk de vraag: Wat zal ik nu meer moeten betalen voor mijn energie en zijn er goedkopere alternatieven?

In samenwerking met de VREG werd deze materie gescreend. Zowel elektriciteit als aardgas worden bekeken, evenals de verschillende mogelijke contracten per leverancier. Tevens bekijken we hoe we energie kunnen besparen en of groepsaankopen betere voorwaarden kunnen aanbieden. Ook de provincie West-Vlaanderen biedt iedereen de kans om vrijblijvend aan te sluiten bij een groepsaankoop groene stroom en gas tot 10 februari 2020. Ook dit wordt toegelicht en becommentarieerd.

Het gebruikte platform is Praatbox/Jitsi Meet en is zorgeloos te gebruiken op alle besturingssystemen (Windows, Android en iOS).

Elke deelnemer dient te beschikken over bij voorkeur een computer of een tablet (eventueel een smartphone) met audio- en videofunctie. 
Enkele dagen vooraf ontvangt u een bevestiging en een link tot deelname.

Zorg alvast dat u de laatste jaarafrekening van uw leverancier bij u heeft zodat u uw concrete situatie kan berekenen.

 
 

Praktische informatie

- Wanneer: dinsdag 2 februari 2021
- Aanvang: 9 uur
- Prijs: € 6 per persoon
- Maximum aantal deelnemers: 15 personen
- Inschrijven: Vief West-Vlaanderen vzw; Tel. 056 25 72 61; info.west@vief.be

Inschrijven is betalen via overschrijving op het rekeningnummer van Vief West-Vlaanderen vzw BE25 3800 8087 9782 met mededeling 020221 - aantal personen - telefoonnummer.

 
 

ga terug