Sport en bewegen

Categorie(ën):
Sport en bewegen

ga terug

Wandeling door het mooie Wijmelbroek

14 juli 2020

We denken dat het stilaan kan om terug iets te organiseren, weliswaar in aangepaste vorm, zodat we kunnen rekening houden met de huidige coronamaatregelen. Vandaar dat we een openluchtactiviteit voorstellen, een wandeling door het mooie Wijmelbroek, gelegen in de Pontstraat. Voor de fotografen onder ons, vergeet uw fototoestel niet!

Het Wijmelbroek ligt in het centrum van Deerlijk, op amper 200 meter in vogelvlucht van de kerk, tussen de Vichtesteenweg, de Pontstraat en de Pieter Jan Renierstraat. In 1998 werd het ingericht als natuurgebied. Het oorspronkelijk landschap werd hersteld en de biodiversiteit werd verhoogd door de aanleg van verschillende biotopen die vroeger in de streek veelvuldig te vinden waren.

Na de wandeling is er mogelijkheid om een koffie of frisdrank te nemen op het terras van een gezellige locatie. Mocht het eventueel een beetje regenen, dan nemen we onze paraplu mee. Is het echter heel slecht weer, dan wordt de activiteit afgelast en wordt u  tijdig op de hoogte gebracht. 

Inschrijven voor 9 juli zodat we op voorhand een zicht hebben op het aantal deelnemers en de grootte van de bubbel(s) kunnen aanpassen. Komt u enkel wandelen of enkel naar het terras of beide, alles is mogelijk. Draagt u graag een mondmasker, dan kan u dit gerust doen. 

Praktische informatie

- Wanneer: dinsdag 14 juli 2020
- Waar: OC d'Iefte; Hoogstraat 122 te 8540 Deerlijk
- Aanvang: 14 uur
- Inschrijven: vóór donderdag 9 juli bij Vief Deerlijk; Tel. 056 77 77 50; info.deerlijk@vief.be


ga terug