Rekeningnummer: 
BE25 3800 8087 9782
Begeleidende tekst Inschrijving: 

Beste,

Hartelijk bedankt voor uw inschrijving voor deze daguitstap.
Uw deelname werd genoteerd.

Mogen wij u vriendelijk vragen om het correcte bedrag over te schrijven op het rekeningnummer van Vief West-Vlaanderen vzw BE25 3800 8087 9782 met mededeling 090921 – aantal personen per bubbel – telefoonnummer – opstapplaats.

U zal nog een schrijven ontvangen met alle verdere details.

Alvast een fijne activiteit gewenst.

Met vriendelijke groeten,

Het Vief-team

Vief West-Vlaanderen vzw
Groeningelaan 40
8500 KORTRIJK

Tel. 056 25 72 61 
www.vief.be/vief-West-Vlaanderen

prijs: 
65
E-mail organisatie: 
Uitstappen en reizen

Categorie(ën):
Uitstappen en reizen

ga terug

Daguitstap 'Genieten in Noord-Frankrijk'

donderdag 9 september 2021
Deze activiteit werd helaas geannuleerd.

Vertrek met autocar vanuit diverse opstapplaatsen (minimum 12 personen per opstap).

Vlaanderen in Frankrijk, een geliefkoosde bestemming. U bent pas over de grens en de geborgenheid en gemoedelijkheid van de FransVlaming brengen u reeds in een vakantiesfeer. De streek is u bekend en toch zitten er steeds verdoken plaatsjes die u nauwelijks kent.

Zo maakt u kennis met de leefwereld van de vorige eeuw in het attractieve openluchtmuseum van Village Saint-Joseph, een prachtig uitgebouwd dorp waar koffie/thee en een croissant op u wachten. Daarna maakt u via de prachtige collectie kennis met vele vergeten beroepen.

Na het vrij bezoek trekt u verder naar het restaurant Herberge In D’Hope in Volckerinckhove waar u verwend wordt door een heerlijk driegangenmenu. Dit menu wordt aangevuld met een aperitief, witte/ rode wijn, bier en koffie/thee.

Na de middag geniet u van een boottocht doorheen het natuur- en stiltegebied van Clairmarais. U komt er alles te weten over de fauna en flora van dit beschermd gebied. Na deze gaan we richting Cassel waar er vrije tijd is voorzien. Een bezoek aan ‘Le Nord’ kan u niet afsluiten zonder van een plaatselijke ‘picon’ of frisdrankje te genieten. Ondertussen zal de gids u extra weetjes over de locaties en de streek vertellen.

Bij annulering door de klant kan Vief nooit de integrale som terugbetalen, we zien na wat door Vief vooraf reeds betaald werd en wat kan gerecupereerd worden.

Praktische informatie

- Wanneer: donderdag 9 september 2021
- Waar: Vertrek met autocar vanuit diverse opstapplaatsen
- Aanvang: De opstapuren worden u later meegedeeld. U ontvangt enkele dagen vooraf nog een schrijven met de verdere details.
- Prijs: € 65
- Inbegrepen: daggids, autocar, koffie/thee en croissant, bezoek museum Village Saint-Joseph, aperitief, lunch en witte/rode wijn, koffie/thee, boottocht met gids en vrije tijd in Cassel.
- Inschrijven: Vief West-Vlaanderen vzw; Tel. 056 25 72 61; info.west@vief.be

Inschrijven is betalen op het rekeningnummer van Vief West-Vlaanderen vzw BE25 3800 8087 9782 met mededeling 090921 – aantal personen per bubbel – telefoonnummer – opstapplaats.
We vragen u in te schrijven per bubbel.


ga terug