Begeleidende tekst Inschrijving: 

 

 
 
 
 
 
 
Ontmoeting en ontspanning

Categorie(ën):
Digitale wereld, Mens en maatschappij, Ontmoeting en ontspanning

ga terug

Digitale Koffieklets: zingeving in coronatijden

vrijdag 29 januari 2021
VOLZET            

DEZE ACTIVITEIT IS HELAAS VOLZET. HOU ONZE COMMUNICATIEKANALEN GOED IN DE GATEN, WANT DE KOFFIEKLETSEN KOMEN SNEL WEER TERUG!

Houd je ervan gedachten uit te wisselen met anderen, denk je zelf vaak na over het dagelijkse leven en ben je benieuwd hoe anderen erover nadenken? Laat tussen ‘pot en koffie’ jouw stem horen over allerhande maatschappelijke thema’s tijdens onze virtuele ‘koffieklets’. De allereerste digitale koffieklets vindt plaats op vrijdag 29 januari 2021 om 10u. Tijdens deze ontmoeting praten we over de zingeving in coronatijden. Hoe is het om 65-plusser te zijn in deze uitzonderlijke situatie? Wat heeft een jaar pandemie met jou als persoon gedaan? En hoe kijk je naar de toekomst, nu er volop gevaccineerd gaat worden? 

Deze activiteit wordt begeleid door Janne Colle, medewerker van Vief. Om de kwaliteit van het gesprek te waarborgen, zijn de plaatsen beperkt. Reserveer daarom tijdig je plaatsje! Je ontvangt per mail een inschrijvingsbevestiging en een link om deel te nemen aan de digitale bijeenkomst. 

Wij kijken er alvast naar uit jouw ervaring en mening te horen. 

Heel graag tot dan!

 
 
 
 
 
 

 

 

ga terug