Uitstappen en reizen

Categorie(ën):
Cultuur & crea, Uitstappen en reizen

ga terug

OMG! Seven Senses Tour te Gent

woensdag 28 juli 2021
Met de Seven Senses Tour leer je Gent ontdekken door de ogen van Jan Van Eyck. Wie Gent dus eens op een totaal andere manier wil ontdekken, mag deze tour absoluut niet missen!
Vief Antwerpen in Beweging

Met de Seven Senses Tour leer je Gent ontdekken door de ogen van Jan Van Eyck. Laat je meevoeren langs historische pareltjes en bevaar vervolgens de Gentse binnenwateren. We aanschouwen een spektakel van digitale projecties en wisselen zintuiglijke ervaringen en monumentale Gentse gebouwen af met verbluffende streetartkunstwerken. We werpen een blik achter de schermen bij één van de vele vakmensen die de stad rijk is en tenslotte proeven we op één van de stopplaatsen van een ambachtelijk en lokaal geproduceerde lekkernij. Wie Gent eens op een totaal andere manier wil ontdekken, mag deze tour dus absoluut niet missen!

Wenst u samen in groep de trein naar Gent te nemen? Laat dit dan zeker weten!

 

Praktische informatie:

- Wanneer: Woensdag 28 juli 2021
- Vertrek: Start rondleiding om 14 uur aan de Lakenhalle, Sint-Baafsplein
- Prijs: € 16
- Inschrijven: Vief Antwerpen in beweging; Petra Lauwrijs; tel. 03/206 36 54; info.antwerpen@vief.be

Voor diegene die in groep de trein naar Gent nemen:
Bijeenkomst: Grote inkomhal van het Centraal Station Antwerpen om 10u50 (Treinticket heen/terug dient u zelf nog wel aan te kopen)
Vertrek trein: 11u06  - aankomst Gent Dampoort om 11u57. Vandaar is het + 20 min. te voet naar het Sint-Baafsplein. U heeft dan nog voldoende tijd voor een lunch (eigen rekening).


ga terug