Vief Groot-Oostkamp

Optreden ‘Kjierre kjie weere’

Kom genieten van een leuk, humoristisch optreden. De ingrediënten van het menu zijn 15 liedjes en 5 sketches. Dus dat maakt meer dan een uur lachen en genieten. De peper en het zout komen van Adamo, Fats Domino, Cat Stevens, Los Machucambos, Gustavo Lima en de carramellesaus wordt geleverd door Gerard Vermeersch, Willy Lustehouwer , Renaat Grassin en Jean-Pierre Opbrouck.

IEDEREEN VAN HARTE WELKOM!

Alpaca Lentefestijn

Samen gaan we de lente en de nieuwe vrijheid vieren. Dat is het idee van ons Alpaca Lentefestijn.
We nodigen u en uw (klein)kinderen heel graag uit tussen 10.30 uur en 15 uur om te genieten van een drankje en een lekker hapje. Ondertussen kan u ook kennismaken met Dino en Pebbles, de Alpaca’s. Deze Zuid-Amerikaanse prachtige dieren vergezellen ons graag tijdens een wandeling in de fleurige tuinen van het domein. Tijdens de tocht zoeken we ondertussen ijverig naar de verstopte chocolade paaseieren.

Muziekquiz ‘Muziek van toen’

Dhr. Plovie brengt een gevarieerde muziekquiz met muziekfragmenten vanaf de jaren 50 tot begin de jaren 90.
De quiz is toegankelijk voor iedereen. Het is een hitgerichte quiz waar men fragmenten speelt uit de top 100 van de verschillende jaren.
Er mag gedanst worden, meezingen zou top zijn, ambiance verzekerd!
Dit is een quiz met enkel winnaars!

IEDEREEN VAN HARTE WELKOM!

Voordracht ‘Onze kust, anders bekeken’

Het is een cliché te stellen dat we op een Blauwe Planeet leven. We moeten heus de ruimte niet in om vast te stellen dat de zeeën en oceanen het beeld van de Aarde bepalen. Toch kan het geen kwaad even stil te staan bij het belang van deze immense watervlaktes op onze samenleving. Hoe stuurt het weer en klimaat de planeet? Welke natuurlijke rijkdommen kunnen eruit worden gewonnen of wat hebben oceanen en energie gemeen?