Vief Groot-Oostkamp

Eindejaarsfeest met dessertenbuffet en voordracht ‘En… vergeet vooral niet… te lachen (deel 1 & 2)’

Sluit het jaar op een geweldige manier af en kom genieten van een heerlijk dessertenbuffet en een hilarische moppennamiddag. Aan de hand van moppen en anekdotes neemt de verteller u mee op een wandeling door het leven, van geboorte tot de dood. Want over elke levensfase valt wel iets ludieks te vertellen. 

Prijs: € 12
(koffie/thee inclusief)

We vragen u vriendelijk om in te schrijven per bubbel.

IEDEREEN IS WELKOM!

Workshop ‘Kerstkaarten maken’ of ‘Herfstbloemstuk maken’

Vindt u het prettig om vrienden en familie te verrassen met een originele, zelfgemaakte wenskaart? Of heeft u groene vingers en voelt u het kriebelen om een prachtig bloemstuk te maken? Dan is één van deze inspirerende workshops echt uw ding! Onder begeleiding van Annie Hintjens leert u hoe u een creatief ontwerp omzet in een prachtige kerstkaart. Of laat u op sleeptouw nemen door Monique Verduyn en creëer een meesterwerk met de mooiste seizoensgebonden bloemen. 

Cursus ‘Smartphone voor beginners (Android)’

Hebt u ook een kleine computer op zak? Wilt u deze personaliseren en bijleren wat u met dit toestel allemaal kunt doen? Dan is de cursus smartphone zeker voor u!
Tijdens deze lessen maakt u kennis met dit toestel. U gaat na waarvoor de knopjes dienen en hoe u gebruik moet maken van het aanraakscherm. Daarna staat u stil bij enkele basisinstellingen en basisapplicaties. 

Breng uw eigen smartphone mee en verwacht u aan een cursus vol handige informatie en trucjes om uw smartphone optimaal te benutten.