Vief Antwerpen multimedia

Basiscursus Smartphone (te Antwerpen)

Heb je een smartphone en wil je hier beter mee leren werken? Dan is deze driedaagsecursus iets voor jou. Tijdens deze cursus komen de basisprincipes rond het werken met de smartphone aan bod. Zo leer je de belangrijkste instellingen van je toestel, hoe je kan bellen of sms’en, hoe je op het internet kan surfen en wat je moet doen als je zelf een applicatie wil installeren. 

Voordracht 'Het digitale ABC' (te Antwerpen)

In onze gedigitaliseerde maatschappij duiken steeds meer en steeds sneller nieuwe termen op. Zo hoor je wel eens spreken over 'streamen', 'hashtag', 'swipen' en 'update'. Doen deze termen je ook spontaan de wenkbrauwen fronsen? Dan biedt deze interactieve voordracht een antwoord. Draai aan het rad en ontdek wat al deze digitale termen betekenen. Samen kennis opdoen op een amusante manier is de kern van deze opdracht.
Alle deelnemers kregen een bundel met alle toegelichte termen mee naar huis.

Vervolgcursus Smartphone/Tablet - Ontspanning (te Antwerpen)

De basisfuncties en -handelingen heb je reeds onder de knie. Maar wat kunnen je smartphone en/of tablet nog meer? Tijdens deze driedaagse cursus wordt duidelijk dat er nog meer te beleven valt met je digitaal toestel: muziek beluisteren, tv-kijken, boeken lezen, routes uitstippelen… en zo veel meer!

De deelnemer kan kiezen of hij voor deze cursus gebruik maakt van zijn/haar smartphone of tablet.

 

Vief Antwerpen Multimedia

Vief Antwerpen Multimedia is een sociaal-culturele vereniging van en voor 60-plussers en gepensioneerden. Wij zijn aangesloten bij de provinciale koepel Vief provincie Antwerpen vzw.

Op regelmatige basis richten wij vooral digitale cursussen in. Wij vinden het belangrijk om mensen te informeren en wegwijs te maken in het gebruik van smartphone, tablet of pc.

Interesse? Bekijk onze geplande cursussen en misschien mogen wij u binnenkort verwachten!